Tom si Jerry Antrenament de Tinta

📅14.06.2020, jucat de: 1705 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Antrenament de Tinta?

Tom si Jerry sunt doua personaje extrem de cunoscute aici pe site-ul nostru, unde ei se intorc alaturi de un nou joc online cu animale in care suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un nou joc cu impuscaturi.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca rivalitatea dintre Tom si Jerry devine din ce in ce mai mare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Jerry, care va incerca sa il doboare pe Tom in fiecare nivel din acest joc.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este un nou joc online cu impuscaturi, in care trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa va distrugeti inamicul. O sa vedeti ca Jerry are o arma speciala cu bile de bowling, pe care voi trebuie sa o functionati cat mai bine pentru a reusi sa il distrugeti pe Tom.

Tom va fi in fata voastra, iar voi folosind mouse-ul, o sa selectati tinta si puterea pe care o dati bilei de bowling, astfel incat aceasta in fiecare runda sa reuseasca sa il atinga pe Tom, lucru care nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta o sa aiba si diferite obiecte in fata sa pentru a-l proteja.

Acesta o sa fie si un joc de logica nu doar de impuscaturi, deoarece daca trageti cu bila de bowling in locurile potrivite, acestea il vor atinge pe Tom si o sa reusiti sa terminati nivelul cu doar o bila impuscata, ceea ce o sa va aduca foarte multe puncte. Distractie placuta!

 

Tom si Jerry Antrenament de Tinta

Cum se joaca Tom si Jerry Antrenament de Tinta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.