Boomerang All Stars Basket Zorb

📅14.06.2020, jucat de: 1772 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Boomerang All Stars Basket Zorb?

Deveniti cei mai buni jucatori de baschet de pe site-ul nostru ajocuri.ro, in cel mai nou joc 2020 Boomerang de pe site-ul nostru, unde o sa va intalniti alaturi de multe personaje animale.

Cel mai nou joc Boomerang All Stars Basket Zorb apare astazi aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca personajele voastre preferate vor incerca sa devina cei mai buni jucatori de baschet. O sa va intalniti alaturi de Looney Tunes, Tom si Jerry, Familia Happos, Dorothy, Bunicula sau Scooby Doo, iar voi dragi copii o sa invatati un baschet diferit alaturi de aceste personaje.

Veti incepe prin a va alege echipa de baschet cu personajele voastre preferate de pe Boomerang, dupa care o sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa aruncati fiecare minge cu personajele Boomerang pe care le-ati ales in cos. O sa aveti doar un minut la dispozitie sa aratati ca sunteti cei mai buni jucatori de baschet de pe site-ul nostru.

Folosind mouse-ul, o sa reusiti sa va fixati tinta si puterea fiecarei lovituri pe care o faceti, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte foarte multe alte jocuri Scooby Doo, Happos Family sau Bunnicula.

Marcati cat mai multe cosuri la rand, astfel o sa primiti stele foarte multe si o sa aveti un scor cat mai mare, dar si un nou scor record de cosuri marcate intr-un nivel, iar voi o sa vedeti ca personajele Boomerang se vor intoarce cu multe alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Boomerang All Stars Basket Zorb

Cum se joaca Boomerang All Stars Basket Zorb?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.