Morty Omul Elastic

📅08.06.2020, jucat de: 2131 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Morty Omul Elastic?

Un nou joc pentru copii este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc gratuit din categoria de jocuri cu Rick si Morty, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati alaturi de personajul vostru preferat.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca astazi, Morty este personajul principal, iar voi o sa folositi mouse-ul sa incercati aceasta provocare, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati alaturi de Rick si Morty, care au adus pentru voi un joc cu elastice.

O sa vedeti ca Rick si Morty au avut o noua aventura, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa folositi mouse-ul sa ii trageti fata lui Morty in diferite directii, ceea ce o sa vedeti ca il va face sa se intinda foarte tare. Trebuie sa fiti siguri ca o sa il faceti pe Morty sa aiba o fata cat mai amuzanta.

Odata ce va obisnuiti cu jocul si cu mecanica acestuia, o sa vedeti cum folosind mouse-ul si apasand pe diferite sectiuni ale fetei lui Morty, o sa reusiti sa aveti diferite imagini interesante si o sa reusiti sa il faceti sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Rick si Morty vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Morty Omul Elastic

Cum se joaca Morty Omul Elastic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.