Eliza Boomer vs Remix Millennial

📅06.06.2020, jucat de: 624 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Boomer vs Remix Millennial?

De fiecare data cand intrati aici pe site-ul nostru, o sa gasiti noi jocuri pentru fete pe care sa le incercati alaturi de personajele voastre preferate. O sa gasiti jocul Eliza Boomer vs Remix Millennial, in care printesele Elsa si Anna vor dori sa arate cat mai bine si sa gaseasca diferite accesorii pentru fiecare stil in parte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine. Elsa si Anna vor dori sa aiba haine din stilul bloomer, un stil vestimentar mai vechi si care este legendar, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite iar ele vor incerca sa faca si un remix al acestui stil.

Voi trebuie ca alaturi de Elsa si Anna sa creati o vestimentatie de fete millennial, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le incerce in diferite metode. Trebuie sa gasiti pentru cele doua printese Disney o gramada de rochite dragute, maieu-uri, tricouri dar si camasi elegante pe care cele doua surori sa le poarte.

O sa vedeti cum surorile Frozen vor incerca sa faca un remix al primei vestimentatii pe care ati creat-o pentru cele doua printese, iar noi suntem siguri ca ele se vor intoarce alaturi de unele dintre cele mai noi jocuri pentru fete.

Elsa si Anna vor reveni si vor incerca sa gaseasca diferite alte jocuri pe telefon, iar noi dragi copii vom pregati diferite alte provocari de imbracat, de machiat si de coafat alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Eliza Boomer vs Remix Millennial

Cum se joaca Eliza Boomer vs Remix Millennial?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.