Printesa Tricou Trendy

📅26.02.2020, jucat de: 721 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Tricou Trendy?

Jocul online Printesa Tricou Trendy apare astazi aici pe ajocuri.ro, unde mereu printesele Disney va asteapta alaturi de noi jocuri pentru fete. Astazi, o sa vedeti ca surorile din Regatul de Gheata au pregatit pentru voi o super provocare fasion, in care trebuie sa le ajutati pe ambele printese sa arate cat mai bine.

Toate fetele de pe site-ul nostru isi doresc mereu sa ramana in trend, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati haine, machiaje, coafuri si accesorii pentru Elsa si Anna, care sa le poarte si sa devina adevarate trend setteri pentru restul printeselor Disney de pe site-ul nostru.

Acesta este unul dintre cele mai dragute jocuri pentru fete de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va folositi mouse-ul si sa ajungeti sa creati o gramada de vestimentatii in trend pentru Elsa si Anna. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece stilurile fashion al acestor doua printese Disney este unul diferit, iar voi trebuie sa le pastrati stilul si in acelasi timp, sa le cautati noi tricouri trendy.

Tricourile sunt foarte importante atat pentru Elsa cat si pentru Anna, deoarece incepe primavara si toate printesele incep sa renunte la hainele de iarna. Voi dragele noastre trebuie sa le ajutati pe cele doua surori Frozen sa arate cat mai bine in aceasta primavara si sa vedeti cum ele vor purta tricouri trendy in fiecare zi.

Fiecare tricou pe care il gasiti in acest joc de imbracat vor fi diferite, vor avea diferite culori dar si diferite modele si design-uri cat mai interesante. O sa vedeti cum alaturi de Elsa si Anna, trebuie sa creati tricouri cu modele cu animale, semne interesante dar si texte cat mai controversate pentru anul 2020, iar voi o sa vedeti ca printesele Disney vor incepe sa poarte acelasi tip de tricouri trendy precum Elsa si Anna. Distractie placuta!

 

Printesa Tricou Trendy

Cum se joaca Printesa Tricou Trendy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.