Schimbare cu Coafuri Rebele

📅16.02.2020, jucat de: 940 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Schimbare cu Coafuri Rebele?

Suntem siguri ca o sa astazi o sa gasiti jocul Schimbare cu Coafuri Rebele, un joc Disney in care dragi prietnei o sa vedeti ca Elsa, Anna si Alba ca Zapada vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi schimbe coafurile si vestimentatiile de printesa Disney.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca cele trei printese Disney au mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece o sa vedeti cum fiecare printesa are nevoie de o schimbare de look. Elsa si Anna din Frozen 2 dar si Rapunzel au mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece incepand de astazi, aceste printese isi doresc sa fie rebele, iar ele nu stiu sa se schimbe decat cu ajutorul vostru.

In acest joc Disney pentru fete, o sa vedeti cum fiecare dintre aceste printese online isi doresc sa arate foarte bine chiar daca sunt rebele. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii fiecare personaj va avea nevoie de o coafura rebela, haine rebele dar si machiaje rebele car sa se potriveasca foarte bine cu noi accesorii de fata rebela.

Chiar daca nu este usor, suntem siguri ca o sa va descurcati de minune, deoarece in fiecare nivel al acestui joc, in care voi trebuie sa gasiti haine rebele, coafuri, machiaje si accesorii o sa va folositi mouse-ul si o sa va miscati printre diferite tipuri de coafuri, machiaje, accesorii.

Fiecare printesa Disney va arata total diferit, avand o gramada de unele dintre cele mai dragute vestimentatii pentru fete si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de fete pentru copii vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Schimbare cu Coafuri Rebele

Cum se joaca Schimbare cu Coafuri Rebele?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.