Printesele la Woodstock

📅21.01.2021, jucat de: 605 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesele la Woodstock?

Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri hippie din intreaga lume este fara indoiala Woodstock, unde vor merge acum si printesele tale favorite de la Disney, si ca sa se integreze cat mai bine cu publicul de acolo le vei ajuta prin a le imbraca cu haine inspirate de costumatia tiganeasca, asa ca vei avea o gramada de fuste si rochii colorate, cu modele de flori, care suntem siguri ca le vor eleva stilul.

Daca nu esti obisnuita sa te joci jocuri dress up precum Printesele la Woodstock, nu te ingrjora, caci iti explicam cat de simplu este jocul chiar acum si aici! Pentru inceput, trebuie sa stii ca te vei juca impreuna cu Mulan, Elsa, Tiana, si Harley Quinn, printesa onorifica.

In partea dreapta a fiecarei fete vei vedea garderoba disponibila, asa ca rasfoieste-o si alege hainele care iti plac tie cel mai mult, alege perechea de pantofi care i se potriveste tinutei, si adauga accesorii precum lantisoare, inele, sau altele.

Suntem siguri ca daca incerci cat mai multe haine disponibile vei gasi foarte repede tinuta care se potriveste fetelor cel mai bine. Incepe distractia chiar acum, si invita-ti si prietenele sa se joace jocul acesta sau alte jocuri interesante ale noastre!

Printesele la Woodstock

Cum se joaca Printesele la Woodstock?

Folositi mouse-ul.