Printese Stil Militar

📅14.05.2021, jucat de: 935 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Stil Militar?

Sa transformi o printesa intr-un soldat nu pare un lucru usor la prima vedere, dar in jocul nostru online intitulat Printese Stil Militar, tocmai asta va fi, si garantat te vei distra pe cinste, pentru ca nu in fiecare zi poti juca jocuri de machiat si imbracat la fel de frumoase precum acesta!

Ajuta printesele sa arate ca si cum mereu au fost in armata!

Vei aborda transformarea printeselor din doua unghiuri, incepand prin a le face machiajul, unde pe langa a folosi farduri pentru ochi si ruj pentru buze, le vei si picta fata pentru razboi, si tot aici alegi si freza care crezi ca li se potriveste cel mai bine.

Pentru imbracarea fetelor, alege uniforma si hainele militaresti care crezi ca li se potriveste perfect, alegand si o pereche de pantofi, si putand sa folosesti accesorii precum palarii, ochelari, sau chiar sa le si inmanezi niste arme.

Dupa cum poti vedea, jocul este simplu si distractiv de la inceput pana la sfarsit, deci nu ar trebui sa eziti niciun moment sa-l incerci chiar acum, si noi speram sa te avem alaturi de noi si in restul zilei, caci avem nenumarate jocuri pe care le poti incerca!

Printese Stil Militar

Cum se joaca Printese Stil Militar?

Folositi mouse-ul.