Printesa Nunta Colectiva

📅04.06.2020, jucat de: 886 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Nunta Colectiva?

Jocul online pe telefon Printesa Nunta Colectiva apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni puteti sa ajutati patru printese Disney sa se pregateasca pentru o nunta speciala, in care se vor casatori fiecare cu iubitii lor.

In acest joc de fete online, voi dragi copii o sa vedeti ca Ariel din Mica Sirena urmeaza sa se casatoreasca cu Eric, Elsa din Regatul de Gheata sau Frozen 2 urmeaza sa se casatoreasca cu Jack Frost, Rapunzel din Tangled urmeaza sa se casatoreasca cu Flynn si Alba ca Zapada urmeaza sa se casatoreacsa cu printul din poveste.

Fiecare dintre aceste patru printese Disney isi doresc sa fie cele mai frumoase, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece este un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii dintre cele mai interesante si cele mai dragute pe care dragi copii sa le ajutati pe printesele Disney sa le asorteze si sa formeze vestimentatii de nunta dintre cele mai dragute si cele mai moderne.

In acest joc online de fete, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, sa ajungeti sa creati o rochie de mireasa dintre cele mai elegante, pe langa asta veti avea nevoie de un voal, de o coafura noua si de un machiaj de nunta dintre cel mai dragute.

Trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc pentru fiecare alegere pe care doriti sa o faceti, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe fiecare printesa Disney sa isi gaseasca o rochie de mireasa, un machiaj de nunta cu roz si farduri de ochi dar si o coafura extrem de eleganta, astfel aceasta nunta cu patru printese Disney va fi una unica. Distractie placuta!

 

Printesa Nunta Colectiva

Cum se joaca Printesa Nunta Colectiva?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.