Printesa Costum de Baie Fashion de Vara

📅12.06.2020, jucat de: 771 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Costum de Baie Fashion de Vara?

O sa va intalniti astazi alaturi de trei printese Disney foarte dragute, care isi doresc sa se pregateasca pentru vara, astfel ca astazi Elsa, Ariel si Rapunzel vor dori sa gaseasca trei costume de baie fashion de vara.

O sa fiti din nou designeri fashion pentru printesele Disney de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru ca printesele din Mica Sirena, Tangled si Frozen 2 sa aiba trei costume de baie fiecare pentru aceasta vara care se anunta a fi foarte calda.

Fiecare printesa din acest joc va avea un stil diferit dorit pentru costumele de baie, astfel ca dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati sa isi gasesca modelul de costum de baie, culoarea potrivita dar si diferite accesorii pe care sa le asorteze cu acestea.

Ariel va dori sa aiba un costum de baie simplu, format din doua bucati pentru sutien si pentru partea de jos, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum Mica Sirena va avea un costum de baie de vara fashion pe care toate fetele de pe site-ul nostru sa isi doreasca sa le poarte.

Printesa Elsa va dori un costum de baie dintr-o singura bucata, cunoscut ca si un costum de baie pentru innot, iar avand mai mult material, o sa vedeti ca o sa aveti o gramada de modele cu flori, fructe, figurine si chiar personaje cunoscute din desenele animate pe care sa le selectati pentru costumul de baie fashion.

Rapunzel va dori si ea sa iasa in evidenta, astfel ca va dori sa aiba un costum de baie fashion cat mai elegant, cu diferite culori si modele precum un voal sau dantela pe care sa il poarte la plaja, iar voi o sa gasiti si o grmaada de accesorii precum bratari sau lantisoare pe care sa le asortati cu fiecare vestimentatie fashion de iarna. Distractie placuta!

 

Printesa Costum de Baie Fashion de Vara

Cum se joaca Printesa Costum de Baie Fashion de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.