Simulator cu Masini de Politie

📅03.06.2020, jucat de: 3802 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator cu Masini de Politie?

Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde va aducem unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am adus pentru voi jocul Simulator cu Masini de Politie online, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa castigati cat mai multe puncte si chiar cat mai multi bani pana la final.

O sa vedeti ca am adus pentru voi dragi copii un nou joc simulator 3D cu masini, in care o sa conduceti masini normale 3D precum prima voastra masina care va fi un Audi A4, un BMW M3, sau un Ford Focus, pe care dragi prieteni o sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa faceti drifturi si sa sariti peste diferite platofrme.

In acest joc 3D simulator,voi dragi copii o sa fiti urmariti de masini de politie 3D, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte. Masina voastra nu o sa fie atat de solida, astfel ca dragi prieteni o sa vedeti cat de dificil este sa reusiti sa conduceti cat mai bine si sa reusiti sa ajungeti cat mai departe cu o masina intacta.

Odata ce incepeti, o sa vedeti cum puteti sa va tineti masina intacta pentru cat mai mult timp, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa faceti drifturi, sa va feriti de masinile de politie si sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte si bani reusind sa aveti o masina care merge cu viteza si in acelasi timp in siguranta, pentru a nu va distruge masina.

In acest joc simulator, o sa vedeti cat de multe alte provocari interesante va vor astepta odata ce reusiti sa deschideti alte masini 3D pe care sa le conduceti in orasul simulat si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Simulator cu Masini de Politie

Cum se joaca Simulator cu Masini de Politie?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.