Pregatiti de Scoala Sentimente

📅25.05.2020, jucat de: 1550 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pregatiti de Scoala Sentimente?

Pregatim mereu cele mai dragute jocuri online aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum adus pentru voi un nou joc Disney cu animale pe care sa le jucati gratuit alaturi de o gramada de jocuri cu animalute cat mai dragute.

O sa gasiti astazi, un nou joc online pentru copii cu animale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati fiecare catelus, pisicuta sau cai, iar voi o sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul si sa treceti de la un nivel la altul in cel mai rapid mod posibil, astfel o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si o sa vedeti care sunt cele patru sentimente pe care animalele le simt in diferite nivele si o sa le alegeti.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece fiecare sentiment pentru animale va avea un nivel diferit. O sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa va intalniti alaturi de bebelusi animale de diferite feluri.

Animalele Disney din fiecare nivel vor avea diferite sentimente datorita fricii, rasului, fericirii sau tristetii, iar voi dragi copii trebuie sa reusiti sa alegeti sentimentul potrivit pentru fiecare nivel. Animalele vor fi fericite in momentul in care in nivel cateii vor zambii, sau var rade in hohote, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa alegeti momentele potrivite pentru fiecare sentiment.

O sa vedeti cat de multe imagini interesante vor fi alaturi de aceste personaje Disney, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul sau degetele daca va jucati pe telefon sau tableta, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru prescolari cu animale pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

 

Pregatiti de Scoala Sentimente

Cum se joaca Pregatiti de Scoala Sentimente?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.