Distrugatorul de Dragoni

📅18.05.2020, jucat de: 822 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Distrugatorul de Dragoni?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri  3D pe care noi le pregatim alaturi de o gramada de aventuri si de provocari interesante pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cat de multe puncte o sa puteti sa acumulati.

Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 3D de actiune pentru baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc de aventura, in care trebuie sa impuscati cat mai multi monstrii si dinozauri aici pe site-ul nostru. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori.

In acest joc 3D simulator, voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa folositi tastele A, S, W, D pentru a reusi sa va controlati caracterele, insa si MOUSE-ul, pentru a folosi armele 3D pe care noi le-am pus la dispozitia voastra.

O sa vedeti ca monstrii 3D din acest joc online vor veni in fata voastra in valuri, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel. Voi dragi copii o sa aveti o harta in partea dreapta, iar monstrii vor fi puncte rosii, pe care voi trebuie sa le impuscati cat mai repede pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pe toata durata acestui joc, deoarece cat o sa va jucati mai mult, cu atat numarul de monstrii 3D care o sa va atace va fi unul mai mare, iar acestia vor fi din ce in ce mai rapizi. Distractie placuta!

 

Distrugatorul de Dragoni

Cum se joaca Distrugatorul de Dragoni?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele A, S, W, D.