Yabba Dabba Dinozauri Puzzle

📅 11.02.2020, jucat de: 226 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Yabba Dabba Dinozauri Puzzle

Un nou joc online Yabba Dabba Dinozauri apare astazi aici pe siteul nostru ajocuri.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri. O sa vedeti ca astazi, personajele 2020 din Familia Flinstone vin din nou pe site-ul nostru alaturi de unul dintre cele mai interesante imagini puzzle pe care sa le jrezolvati alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc Boomerang, voi dragi copii o sa vedeti ca aceste personaje au adus pentur voi unul dintre cele mai interesante imagini puzzle, pe care voi trebuie sa le asezati in locul potrivit pentru a avea o imagine cat mai completa. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa va distrati si o sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa ii ajutati pe Fred Flinstone si Barney Rubble sa aiba imagini puzzle complete.

Trebuie sa fiti foarte rapizi in acest joc online, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum timpul vostru este limitat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit. O sa vedeti ca fiecare imagine puzzle cu personajele Boomerang sunt gata sa apara aici pe site-ul nostru, insa acestea vor avea diferite numere de piese puzzle pe care voi trebuie sa le asezati in locuri potrivite.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca pana si Bam Bam sau Pebbles vor fi printre personajele din acest joc pentru copii. Acestea sunt doua dintre cele mai populare personaje, iar voi va trebui sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa terminati acest joc online si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu Yabba Dabba Dinozauri vor fi gata sa apara pe site-ul nostru.

Folosind mouse-ul. voi dragi copii trebuie sa selectati cate o piesa puzzle pe care sa o mutati si sa o asezati intr-un loc liber unde sa se si potriveasca. Timpul este important, deoarece trebuie sa terminati de rezolvat imaginea puzzle inainte ca timpul sa expire, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Yabba Dabba Dinozauri Puzzle

Cum se joaca Yabba Dabba Dinozauri Puzzle?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!