Yabba Dabba Dinozauri Perechea

📅09.03.2021, jucat de: 570 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Yabba Dabba Dinozauri Perechea?

Pentru toti cei care adora desenele cu familia Flintstones, dar le place si sa se joace jocuri cu acestia, in continuare pe site-ul nostru aveti la dispozitie un joc nou si foarte distractiv precum Yabba Dabba Dinozauri Perechea, bazat pe noul serial din acest univers pe care il puteti urmari pe Boomerang, care se concentreaza mai mult pe copiii celor doua familii.

Incepe prin a alege unul dintre cele patru nivele de dificultate, fiecare avand un numar diferit de carti pe care trebuie sa le intorci. Trebuie sa dai click pe cate doua carti deodata, intorcandu-le cu fata la vedere, si cand cele doua carti intoarse de tine sunt identice, ele sunt eliminate, pentru ca ai gasit perechea.

Scopul tau de fiecare data este sa elimini toate perechile de carti in acest fel, si daca poti sa o faci asta repede, si mai bine, intrucat esti cronometrat in fiecare nivel. Cam asta e, asa ca da-i start la joc si distractie chiar acum, da tot ce ai mai bun, si nu pleca nicaieri, caci urmeaza sa iti oferim si mai multe jocuri noi care iti vor placea cu siguranta foarte mult!

Yabba Dabba Dinozauri Perechea

Cum se joaca Yabba Dabba Dinozauri Perechea?

Folositi mouse-ul.