Printesa Stil de Iarna

📅07.05.2020, jucat de: 683 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Stil de Iarna?

Va pregatim si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, iar unul dintre ele este chiar Printesa Stil de Iarna, un joc Disney din Regatul de Gheata, in care personajele principale sunt chiar Elsa si Anna.

Voi dragi copii suntem siguri ca stiti deja ca atat Elsa cat si Anna traiesc impreuna in Arendelle, unde asa cum zice si titlul filmului, Frozen sau Regatul de Gheata, printesele nu au o problema cu frigul sau zapada, fiind iarna mai tot timpul. Astazi, voi trebuie sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine in aceasta iarna, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti hainele cele mia dragute pe care cele doua surori sa le poarte.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Atat Anna cat si Elsa sunt fete dragute si moderne, care isi doresc mereu sa fie frumoase, moderne dar si bine ingrijite, astfel ca folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa treceti prin trei nivele diferite pentru fiecare personaj Disney din acest joc.

Elsa este prima printesa Disney care apare in fata voastra, iar voi o sa vedeti ca in aceasta iarna, ea va avea nevoie de o coafura complet noua de ceea ce ne-a obisnuit pana acum, avand mereu o coafura impletita si un par alb-blond. Odata ce ii alegeti coafura printese Disney, o sa vedeti ca puteti sa treceti si la haine, accesorii precum cercei, coliere sau lantisoare dar si la un nou machiaj de iarna pe care doar Elsa sa il poarte.

Anna este urmatorul personaj pe care trebuie sa il ajutati in acest joc Disney, iar voi o sa vedeti cum personajul vostru preferat, o sa aiba si ea la fel ca sora sa, nevoie de vestimentatii de iarna care sa aiba pulovere, caciuli groase, manusi de iarna, cizme sau chiar si geci de iarna, astfel ambele printese Disney sa fie doua printese fashion de iarna. Ultimul personaj pe care trebuie sa il ajutati sa se pregateasca de iarna este chiar un om de zapada, care chiar daca nu este Olaf, acesta are nevoie de noi haine de om de zapada si diferite accesorii care sa il faca cel mai tare om de zapada de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Stil de Iarna

Cum se joaca Printesa Stil de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.