Printese la Balul Debutantelor

📅14.07.2020, jucat de: 731 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese la Balul Debutantelor?

Astazi, aici pe site-ul nostru, o sa va intalniti alaturi de Ariel, Elsa, Moana si Anna, care dragi copii isi doresc sa mearga pentru prima oara la balul debutantelor, iar voi o sa vedeti cum fiecare dintre ele vor avea nevoie de cate o rochie moderna si draguta pe care sa o poarte la acest bal nou.

O sa vedeti ca acesta este unul dintre cele mai noi jocuri online de imbracat, in care personajele principale sunt printese moderne si fashion, astfel ca voi va trebui sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare personaj Disney in parte, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pentru ficare fata in parte.

In acest joc cu Mica Sirena, surorile Frozen si Moana, o sa vedeti ca rochiile pe care trebuie sa le gasiti pentru aceste printese Disney sunt extrem de moderne si de interesante, astfel ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, va trebui sa le gasiti cate o rochie alba cu diferite modele, cu broderii dar si simple si elegante pe care sa le poarte la acest nou bal fashion de pe site-ul nostru.

Machiajele sunt extrem de importante, astfel ca am pregatit o gramada de farduri si de rujuri pe care dragi copii voi sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru. O sa folositi pudre, rimel, farduri de ochi, dar si o gramada de rujuri si fonduri de ten pe care Moana, Elsa, Anna si Ariel sa le poarte la balul debutantelor si sa fie cele mai dragute printese Disney de la bal.

Accesoriile si coafurile sunt la mare cautare, iar astazi o sa vedeti cum am adus pentru voi dragi copii un nou joc plin cu perle, cu genti elegante, cu buchete de flori, cu coronite sau cu lantisoare scumpe, pe care voi trebuie sa le asortati cu noile vestimentatii fashion pe care le puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru, unde incercam mereu sa aducem pentru voi o gramada de provocari interesante. Distractie placuta!

 

Printese la Balul Debutantelor

Cum se joaca Printese la Balul Debutantelor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.