Fashioniste Vibe Trendy

📅25.03.2020, jucat de: 778 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashioniste Vibe Trendy?

Fashioniste Vibe Trendy este cel mai nou joc online pentru fete pe care dragi prieteni il puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, si pe care il puteti juca gratuit alaturi de doua dintre printesele voastre preferate. Acest joc de imbracat se poate juca si pe telefon si pe tableta online.

O sa vedeti ca astazi, Elsa si Anna se intorc alaturi de un nou joc 2020 cu Regatul de Gheata, in care ambele printese Disney vor sa fie doua fete fashioniste foarte bine imbracate. Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest nou joc online pentru fete, trebuie sa le ajutati pe Elsa si Anna sa gaseasca unele dintre cele mai dragute rochii dar si machiaje si coafuri pe care sa le poarte la finalul jocului.

In acest joc online de fete, o sa vedeti ca Elsa si Anna vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca voi veti fi croitori pentru ambele printese Disney. O sa gasiti patru nivele diferite in acest joc online. 2 nivele sunt de imbracat, unul pentru Elsa si unul pentru Anna, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai moderne si cele mai dragute rochii fashion.

Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a selecta modelul de rochie pe care doriti sa il creati pentru printesele Disney dar si sa folositi foarfecele si acele de croitor pentru a incepe sa creati aceasta rochie fashion pentru Elsa si Anna. Voi dragi copii o sa vedeti ca urmatorul pas in acest joc de fete va fi sa le machiati pe cele doua surori Frozen.

Folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa creati un model dragut de machiaje dar si sa folositi cele mai interesante culori, iar Elsa si Anna vor fi fashioniste adevarate pana la finalul acestui joc online de fete. Distractie placuta!

 

Fashioniste Vibe Trendy

Cum se joaca Fashioniste Vibe Trendy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.