Printesa pe TikTok

📅05.05.2020, jucat de: 1240 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa pe TikTok?

Jocul Printesa pe TikTok apare astazi dragi prieteni aici pe ajocuri.ro si o sa vedeti cum va putei intalni alaturi de trei personaje foate cunscute care si-au facut cont pe TikTok, iar acum are nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. In acest joc nou joc pentru fete, o sa vedeti ca Elsa, Harley Quinn si Moana sunt personajele principale.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei printese Disney isi doresc sa aiba trei conturi populare pe TikTok, astfel ca trebuie sa posteze cat mai des, iar voi trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine cand vor face acest lucru. O sa va intalniti astazi alaturi de printesa Moana, printesa Elsa din Regatul de Gheata si prietena lor, Harley Quinn din Super Eroinele DC.

Aceste fete dragute isi doresc sa aiba o gramada de fani care le urmaresc pe aplicatia TikTok, iar pentru asta, vor avea nevoie de o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii dintre cele mai dragute si cele mai moderne de pe site-ul nostru, alaturi de care sa pozeze si sa se filmeze pe TikTok.

Prima fata pe care o puteti aranja pentru primele sale postari este chiar Harley Quinn, fata raufacator din povestea Super Eroinele DC care este cunoscuta datorita tatuajelor si a parului blond cu suvite albastre si roz. Voi dragi copii trebuie sa ii mentineti stilul fashion foarte libertin a lui Harley Quinn si sa fiti siguri ca o sa ii puteti gasi o gramada de haine fashion 2020, accesorii si poate chiar si un machiaj nou, ceea ce o va face din ce in ce mai populara pe TikTok.

O sa vedeti ca pana si Elsa si Moana vor dori sa isi gaseasca o noua latura in momentul in care vor incepe sa posteze pe aceasta aplicatie amuzanta, iar voi trebuie sa fiti creativi, deoarece aceste doua printese Disney isi doresc o schimbare de look completa. Trebuie sa le gasiit coafuri noi chiar si cu palarii sau cu impletituri cat mai dragute. Hainele sunt importante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti multe tricouri, blugi, rochii sau fuste de vara pe care cele doua fete Disney sa le poarte. Distractie placuta!

 

Printesa pe TikTok

Cum se joaca Printesa pe TikTok?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.