Printese Stil Diferit de Rochii Fashion

📅26.03.2020, jucat de: 844 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Stil Diferit de Rochii Fashion?

Am pregatit pentru voi dragi copii astazi un nou joc 2020 de fete, in care o sa vedeti ca printe Disney precum Elsa din Regatul de Gheata, Moana si Belle din Frumoasa si Bestia vin aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare online de imbracat, pe care o puteti juca gratuit pe telefon cat si pe tableta online.

In acest nou joc 2020 de fete, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe fiecare printesa Disney sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati cate o rochie moderna si cat mai draguta pentru fiecare printesa Disney in parte, iar voi o sa vedeti cum aceste fete dragute se vor intoarce alaturi de multe alte jocuri pentru fete.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum printesele din acest joc online o sa aiba nevoie de o gramada de rochii cat mai dragute si mai interesante pe care dragi copii sa le poarte alaturi de prietenele lor. Elsa, Belle si Moana sunt gata sa faca o schimbare fashion printre rochiile elegante pe care le au deja in dulap, astfel ca folosind mouse-ul, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti noi rochii cat mai dragute pe care printesele Disney sa le poarte.

Chiar daca sunt trei printese Disney si fiecare vor avea cate o dorinta in privinta rochiei pe care o poarte, suntem siguri ca o sa va descurcati si o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre Moana, Elsa si Belle sa aiba cate o rochie fashion eleganta si moderna. Elsa va dori sa aiba un design cat mai interesant pe noua sa rochie, astfel ca trebuie sa gasiti rochii cu animal print ca si zebra, ghepard, tigru sau antilope.

Moana va dori sa fie cea mai eleganta printesa Disney din acest joc online de imbracat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii gasiti rochii si bluze cat mai elegante pe care sa le poarte impreuna. Belle este o printesa excentrica, astfel ca ea va dori sa aiba o rochie plina de culoare prin care sa iasa foarte usor in evidenta. Distractie placuta!

 

Printese Stil Diferit de Rochii Fashion

Cum se joaca Printese Stil Diferit de Rochii Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.