Spongebob Pinata Nebune

📅02.05.2020, jucat de: 1134 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Pinata Nebune?

Bunul vostru prieten Spongebob se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de noul nostru joc Spongebob Pinata Nebune, in care trebuie sa fiti foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca alaturi de Spongebob, o sa reusiti sa aveti o gramada de pinata, care sunt jucarii mexicane pline cu bomboane.

Spongebob este pregatit de o noua aventura, iar voi dragi copii trebuie sa il controlati folosind mouse-ul, care trebuie sa sara de cat mai multe ori pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa terminati aceasta noua provocare cu cat mai multe puncte. In acest joc de aventura, o sa vedeti ca Spongebob trebuie sa colecteze cat mai multe monede de aur.

Misiunea voastra nu o sa fie insa atat de usoara, deoarece o sa vedeti ca Spongebob va fi calare pe o pinada, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il ajutati pe Spongebob sa fuga atat timp cat este calare pe aceasta pinata colorata si sa vedeti cum trebuie sa evitati toate pericolele, care vor fi tufise care se rostogolesc dar si cactusi cu tepi.

Trebuie sa apasati click stanga pe mouse pentru a-l face pe Spongebob sa sara, iar voi o sa vedeti ca pana la finalul jocului, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa sariti de doua ori in aer deodata, ceea ce il va proteja pe Spongebob de pericole si o sa vedeti cum o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Spongebob.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cat de diferite sunt papusile pinata pe care Spongebob le va avea, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 Nickelodeon pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Spongebob Pinata Nebune

Cum se joaca Spongebob Pinata Nebune?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.