Unicorni Aniversare Surpriza

📅30.04.2020, jucat de: 721 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Unicorni Aniversare Surpriza?

Jocurile de fete cu unicorni de pe site-ul nostru sunt cele mai interesante, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc in care o sa va puteti distra alaturi de doi unicorni colorati si draguti, care au nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru o mica petrecere aniversara.

Este ziua de nastere a unuia dintre poneii din acest joc online de fete, iar al doilea ponei vrea sa ii faca o adevarata petrecere surpriza, astfel ca va avea nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati poneiul roz sa se pregateasca si sa aiba unele dintre cele mai dragute vestimentatii.

Pentru inceput, poneiul roz se va trezi de dimineata si are nevoie de ajutor sa se spele pe fata, sa se dea cu creme colorate si cu sclipici, astfel incat sa fie pufoasa, moale si cu o blana stralucitoare, iar voi dragi copii o sa puteti sa folositi cremele si dusurile speciale folosind mouse-ul.

Puteti sa treceti la nivelul urmator, in care trebuie sa machiati poneiul cu gene, cu farduri pentru ochi si de obraz, astfel poneiul va fi cu un pas mai aproape de petrecere surpriza de ziua sa. Hainele de ponei vor fi si ele pregatite in dulap, insa voi, fetele care iubesc poneii trebuie sa folositi mouse-ul, sa vedeti toate rochitele si coronitele si sa incepeti sa creati o vestimentatie potrivita pentru o petrecere aniversara pentru acesti doi ponei.

Nu exista nici o petrecere fara prajituri si mancare, astfel ca dragi copii trebuie sa folositi in continuare mouse-ul si sa gatiti cele mai gustoase si cele mai dragute prajituri pe care trebuie sa le si decorati cu fete si cu cele mai interesante culori, astfel o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de gatit pentru fete vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Unicorni Aniversare Surpriza

Cum se joaca Unicorni Aniversare Surpriza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.