Gradina de Zane

📅01.05.2020, jucat de: 849 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gradina de Zane?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca toate fetele vor gasi jocul Gradina de Zane, in care o sa va distrati alaturi de unele dintre cele mai dragute fete zane de pe site-ul nostru, in care o sa acumulati o gramada de puncte.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca zanele din acest joc au pregatit pentru voi unele dintre cele interesante jocuri puzzle pentru fete pe care sa le rezolvati in cel mai scurt timp. O sa vedeti ca vor fi trei puzzle-uri diferite cu zane in gradina, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit.

Fiecare zana din gradina va pregati o imagine extrem de interesanta si de distractiva, pe care dragi copii trebuie sa o rezolvati in cel mai scurt timp. Primele puzzle-uri de fete de pe site-ul nostru vor avea saisprezece piese puzzle pe care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa rezolvati puzzle-ul pentru ca zanele din acest joc va vor acorda o gramada de puncte.

Trebuie sa fiti atenti si bine pregatiti, deoarece timpul vostru va fi limitat, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puzzle-ul cu zane pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc online de fete, pe care il puteti juca si pe telefon sau pe tableta. Distractie placuta!

 

Gradina de Zane

Cum se joaca Gradina de Zane?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.