Printesa Salveaza Planeta

📅23.02.2020, jucat de: 806 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Salveaza Planeta?

Un nou joc Disney pentru fete este pregatit aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca un nou joc online cu printese este gata sa vina pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de imbracat, in care o sa vedeti ca printesele Disney vor dori sa arate cat mai bine in timp ce salveaza planeta.

Astazi, voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare fashion, in care trebuie sa vedeti cum trei printese Disney sunt personajele principale. O sa vedeti ca Elsa si Anna din Regatul de Gheata si Cenusareasa sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa creeze un eveniment de salvat planeta, iar voi o sa vedeti ca puteti sa le ajutati sa fie cat mai dragute in acelasi timp.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, o sa vedeti cum fiecare printesa va avea nevoie de unele dintre cele mai dragute vestimentatii fashion pe care sa le poarte la acest eveniment de salvat planeta. Trebuie sa vedeti cum puteti sa gasiti tricouri si accesorii cu semne si texte cu scalvati planeta, astfel o sa va distrati si o sa puteti sa va distrati alaturi de printese Disney pe care voi deja le indragiti.

Elsa, Anna si Cenusareasa vor fi pregatite sa salveze planeta odata ce sunt imbracate corespunzator, iar voi trebuie sa vedeti cum in acest joc online de fete, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul si sa creati o gramada de vestimentatii fashion cu tricouri, bluze, rochii sau chiar si bagaje sau pungi pentru a salva planeta, iar voi o sa vedeti ca printesele voastre preferate vor fi cele mai frumoase.

Suntem siguri ca alaturi de Cenusareasa, Elsa si Anna, o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru alaturi de personajele voastre preferate pe care sa le ajutati si in alte situatii. Distractie placuta!

 

Printesa Salveaza Planeta

Cum se joaca Printesa Salveaza Planeta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.