Masha si Ursul Jocuri pentru Copii

📅30.04.2020, jucat de: 1773 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Jocuri pentru Copii?

Jocul Masha si Ursul Jocuri pentru Copii este prezent de astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ii ajutati pe Masha si Ursul sa termine fiecare dintre cele trei jocuri pentru copii pe care le-au pregatit aici pe ajocuri.ro.

Astazi, o sa vedeti ca Masha si Ursul vin alaturi de un nou joc online de indemanare pentru copii de 7 ani, de 6 ani sau de 5 ani care reusesc sa controleze mouse-ul de la calculator. Voi dragi copii o sa vedeti cum Masha si Ursul au adus o mica provocare pentru copii, in care o sa gasiti trei nivele diferite, numite Masa de Cina, Ziua de Gem si Ziua cu Poze, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ii ajutati pe Masha si Ursul sa termine fiecare provocare.

Primul joculet cu Masha si Ursul online va fi Masa de Cina, in care dragi copii o sa intrati si folosind mouse-ul, trebuie sa o ajutati pe Masha sa curete intreaga camera unde ea alaturi de personajul urs ia cina in fiecare zi. O sa vedeti ca este foarte mare mizerie si dezordine, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa incepeti sa o ajutati pe Masha sa curete si sa aranjeze lucrurile in camera in locul unde trebuie sa fie, sa aruncati gunoiul si sa spalati orice lichid rasturnat de pe masa.

Al doilea joc este Ziua de Gem, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Masha sa culeaga cat mai multe fructe si legume din care sa faca gem. O sa vedeti ca Masha are trei borcane diferite pentru gem de diferite feluri, iar ele vor avea iconite cu fiecare fruct pe care Masha trebuie sa il culeaga. Voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa luati aceste fructe precum mure, cirese, morcovi sau capsuni si sa le bagati in borcanul potrivit pentru a-l umple si asa, Masha va avea un borcan plin cu gem.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa terminati si ultimul nivel cu poze alaturi de Masha, astfel o sa aveti cele mai multe puncte, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2020 cu Masha si Ursul chiar aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul Jocuri pentru Copii

Cum se joaca Masha si Ursul Jocuri pentru Copii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.