Masha si Ursul la Dentist

📅17.08.2020, jucat de: 1359 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul la Dentist?

Cele mai noi jocuri pentru copii sunt aici pe site-ul nostru, iar astazi, Masha si Ursul au adus pentru voi un nou joc 2020 cu dentisti, in care o sa fiti doctori pentru personajele voastre preferate.

In acest joc de copii pe care il puteti incerca si pe telefon si pe tableta, in care o sa vedeti cum o sa ajungeti sa ii ajutati pe Masha si Ursul sa aiba dinti dintre cei mai sanatosi si curati. Pentru a va juca, trebuie sa folositi mouse-ul si o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni dentisti de pe site-ul nostru.

Masha va fi doctorul dentist din acest joc, iar Ursul va fi pacientul, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Masha sa ii curete toti dintii ursului, astfel incat sa reusiti sa folositi toate ustensilele pana la finalul acestui joc.

Veti vedea ca ursul are o gramada de dinti stricati si murdari, iar voi folosind mouse-ul o sa puteti sa folositi toate ustensilele de dentisti. Trebuie sa spalati fiecare dinte din gura ursului, astfel o sa puteti sa treceti la urmatoarea runda, de a-i repara pe fiecare in parte.

Nu va fi usor deloc, insa trebuie sa acoperiti toate gaurile din dinti si sa reusiti sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa creati o gramada de dinti sanatosi si curati pe care Ursul sa ii foloseasca si sa manance din nou mancare gustoasa fara nici un fel de durere. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul la Dentist

Cum se joaca Masha si Ursul la Dentist?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.