Curatenie cu Masha si Ursul

📅21.06.2020, jucat de: 1703 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curatenie cu Masha si Ursul?

Masha si Ursul se intorc astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii, pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online.

O sa vedeti ca astazi, Masha si Ursul au reveni si au pregatit pentru voi o super provocare online, in care o sa vedeti ca are nevoie de ajutorul vostru sa faca curatenie dar si sa spele atat locuri cat si pe ea insasi pana la finalul acestui joc online pentru fete, astfel ca va trebui sa folositi mouse-ul si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati provocarea.

In acest joc de fete online, o sa vedeti ca Masha este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati sa curete intreaga casa in acest joc ,online, astfel ca trebuie sa mergeti in toata bucataria si in camerele din casa iar folosind mouse-ul sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti sa culegeti toate mizeriile si o sa reusiti sa curatati casa.

In a doua provocare a acestui joc online, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Masha sa inceapa sa isi aranjeze chiar si gradina si curtea de animale, la fel folosindu-va de mouse.

O sa vedeti cum dupa ce face curatenie peste tot Masha este putin murdara, iar voi dragi copii trebuie sa o ajutati sa se spele si sa faca un dus, astfel incat sa fie din nou curata si draguta pentru viitoarele jocuri 2020 cu Masha si Ursul. Distractie placuta!

Curatenie cu Masha si Ursul

Cum se joaca Curatenie cu Masha si Ursul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.