E Boy de Imbracat

📅28.04.2020, jucat de: 880 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul E Boy de Imbracat?

Foarte multe jocuri Disney pentru fete sunt gata chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de imbracat, in care o sa va intalniti alaturi de trei printi din trei povesti diferite. Jocul E-Boy de Imbracat este unul foarte interesant, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa ii ajutati pe Kristoff, Aladdin si Flynn sunt personajele principale.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei personaje vor dori sa isi schimbe stilul vestimentar, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe cele trei personaje din Regatul de Gheata, Rapunzel si Aladdin sa arate cat mai bine in noile vestimentatii e-boy de pe site-ul nostru si o sa vedeti ca fiecare dintre ei se vor distra de minune.

Alaturi de Kristoff din Regatul de Gheata, trebuie sa treceti la treaba, sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa gasiti o gramada de haine noi precum jachete, bocanci, blugi interesanti, tricouri negre dar si o sapca pe care sa o asorteze cu noua sa vestimentatie e-boy pe care suntem siguri ca o sa va distrati.

In a doua parte, o sa vedeti ca Aladdin vrea si el sa isi schimbe vestimentatia, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii schimbati vestimentatia de Indian a lui Aladdin cu unele dintre cele mai dragute haine e-boy, coafuri dar si accesorii precum veste si lantisoare.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc online de imbracat in care pana si Flynn din Rapunzel vrea sa arate ca un e-boy, iar voi o sa va gasiti noi haine fashion 2020 pentru baieti si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete si jocuri Disney online vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

E Boy de Imbracat

Cum se joaca E Boy de Imbracat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.