Sirena Trendy Outfit Selfie

📅23.08.2020, jucat de: 958 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Trendy Outfit Selfie?

Aici pe site-ul nostru, in fiecare zi va puteti intalni cu Mica Sirena, iar astazi Ariel se intoarce si aduce pentru voi cel mai nou joc pentru fete pe care sa il jucati gratuit pentru fete, extrem de cunoscute si moderne aici pe site-ul nostru, iar ea va dori astazi sa isi faca foarte multe fotografii selfie.

Cu ajutorul vostru, o sa vedeti ca printesa Disney va dori sa arate cat mai bine in fiecare dintre fotografiile selfie pe care urmeaza sa si le faca, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care voi dragi prieteni sa le gasiti folosind mouse-ul, in fiecare episod al jocului.

Fiecare nivel in acest joc fashion Disney pe care il puteti juca atat pe telefon cat si pe tableta va fi diferit. O sa aveti nivelul de imbracat, in care trebuie sa ii gasiti lui Ariel unele dintre cele mai dragute vestimentatii, care pot fi de diferite stiluri vestimentare, iar ea va incepe sa isi asorteze hainele cu viitoare machiaje, coafuri si accesorii.

Nivelele urmatoare vor fi cele de machiat, de coafat si de decorat, in care o sa vedeti ca la fel, folosind MOUSE-ul ca si control principal, o sa puteti sa alegeti diferite modele de machiaj, diferite tipuri de coafuri dar si o gramada de accesorii interesante si dragute pe care voi le puteti vedea doar alaturi de Ariel astazi aici pe site-ul nostru.

Veti vedea cum printesa Disney de pe site-ul nostru se va intoarce aici pe site-ul nostru odata ce isi face foarte multe poze selfie pe care sa le vedeti impreuna, iar noi suntem siguri ca printesele Disney vor dori si ele sa le ajutati le fel cum ati facut-o pentru frumoasa Ariel. Distractie placuta!

 

Sirena Trendy Outfit Selfie

Cum se joaca Sirena Trendy Outfit Selfie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.