Cascadorii cu Masini Derby

📅27.04.2020, jucat de: 978 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cascadorii cu Masini Derby?

Suntem si astazi pregatiti dragi copii cu noi jocuri 2020 pe care voi sa le jucati gratuit online. Astazi, o noua provocare cu masini 3D va asteapta aici pe site-ul nostru, jocul Cascadorii cu Masini Derby vine pe site-ul notru pentru toti baietii pasionati de masini si de curse periculoase, in care o sa gasiti o gramada de masini 3D foarte rapide si puternice.

In acest joc online de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte. Acesta este un joc de tip derby, ceea ce inseamna ca o sa fie dificil sa castigati, deoarece fiecare participant la aceste curse va incerca sa va distruga complet masina 3D pe care voi  o sa o conduceti folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D si tasta SPACE pentru a frana.

Aceste jocuri cu masini derby sunt extrem de interesante, deoarece o sa fie o pista de curse speciala, de regula este rotunda sau intr-o forma ovala, iar voi trebuie sa mergeti cat mai repede, deoarece fiecare pilot din fiecare masina 3D va incerca sa va distruga masina complet pana nu va mai puteti misca, lucru care o sa va aduca si victoria in aceste tipuri de curse derby.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa distrugeti masinile adversarilor inainte ca acestia sa faca acelasi lucru, insa daca nu se intampla de la prima cursa, trebuie sa acumulati cat mai multe puncte si sa vedeti cum o sa va puteti cumpara masini din ce in ce mai puternice dar si din ce in ce mai rapide pentru a fi siguri ca o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni piloti cascadori din aceste curse derby de pe site-ul nostru.

Odata ce deschideti toate masinile din garaj, o sa va puteti selecta masina 3D preferata si sa castigati cat mai multe curse derby 3D de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Cascadorii cu Masini Derby

Cum se joaca Cascadorii cu Masini Derby?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.