Cascadorii cu Masini pe Apa

📅17.07.2020, jucat de: 768 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cascadorii cu Masini pe Apa?

Aducem o gramada de jocuri 3D online aici pe site-ul nostru, iar unul dintre ele este acest nou joc numit Cascadorii cu Masini pe Apa, un joc de baieti in care dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece o sa conduceti unele dintre cele mai rapide si cele mai puternice masini de pe site-ul nostru.

In acest joc de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa conduceti toate masinile 3D pe care noi le avem in garaj, insa pentru asta, trebuie sa le cumparati pe fiecare. Nu o sa fie usor deloc, deoarece pentru asta, o sa aveti nevoie de foarte multe puncte si de bani.

Pentru inceput, trebuie sa va alegeti prima masina 3D din garajul jocului, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Masina o sa fie controlata folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa conduceti pe apa si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceeti si diferite cascadorii.

Apa nu va fi foarte adanca, astfel incat fiecare masina 3D pe care o alegeti sa poata atinge o viteza cat mai mare. Trebuie sa faceti drifturi si diferite cascadorii pentru a incepe sa acumulati puncte si sa aveti din ce in ce mai multi bani pe care sa ii folositi sa cumparati masini noi. Distractie placuta!

Cascadorii cu Masini pe Apa

Cum se joaca Cascadorii cu Masini pe Apa?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D