Maestrii de parcat 3D

📅05.03.2020, jucat de: 1001 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maestrii de parcat 3D?

Maestrii de parcat 3D, este noul nostru joc cu masini si provocare de parcat pe care il puteti gasi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni in fiecare zi toti baietii pot sa isi gaseasca un nou joc favorit in categoriile speciale de jocuri de baieti.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare de parcat masini 3D, insa acest joc este unul special, deoarece este unul de logica si de indemanare, in care o sa conduceti masinile 3D din fiecare nivel folosind mouse-ul. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de mouse-ul vostru, o sa reusiti sa trasati trasee potrivite pentru fiecare masina 3D din acest joc online. Masina 3D principala din acest joc va fi o masina albastra, iar voi o sa vedeti ca in fiecare nivel, aceasta masina va fi disponibila si voi trebuie sa o parcati in locul potrivit.

Nivel dupa nivel, o sa vedeti ca dificultatea jocului va creste, astfel voi o sa aveti un numar mai mare de masini pe care trebuie sa le parcati dar si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati un traseu potrivit pentru fiecare masina 3D. In cazul in care traseele se intersecteaza, o sa vedeti ca masinile voastre vor face accident iar voi nu o sa primiti puncte pentru acel nivel.

Trebuie sa trageti cate o linie de culoarea masinii pe care o parcati, de la masina pana la locul de parcare, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 2020 cu masini 3D si jocuri de indemanare de baieti vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in continuare. Distractie placuta!

 

Maestrii de parcat 3D

Cum se joaca Maestrii de parcat 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.