Garajul Unei Fete Mecanic

📅08.02.2021, jucat de: 1094 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Garajul Unei Fete Mecanic?

Nu este in fiecare zi cand poti gasi si juca un joculet online precum Garajul Unei Fete Mecanic, care este un joc de manageriat timpul dar si de reparat masini in acelasi timp, intrucat el are ca protagonist o fata pe nume Miriam, care a mostenit de la bunicul sau nu doar iubirea pentru masini si repararea lor, dar si atelierul sau de mecanic unde repara masini.

Pentru ca el nu mai poate, din cauza varstei, Miriam a primit garajul ca mostenire, si tu o vei ajuta sa faca ca acest garaj sa devina cel mai popular din oras, si sa ii cresti afacerea. Pentru a face asta trebuie in primul rand sa faci o treaba buna la reparatii, cum ar fi schimbatul rotilor, schimbatul bateriei, adaugarea de ulei nou in masina, schimbatul filtrului de aer, si multe altele.

Pentru fiecare reparatie pe care trebuie sa o faci vei incepe cu un mini-joc cu obiecte ascunse in care va trebui sa gasesti uneltele necesare pentru reparatie, si apoi urmezi instructiunile primite pe ecran ca sa le faci asa cum trebuie. Cu banii castigati poti sa iti faci garajul mai bun, cumparand unelte noi si orice altceva ai nevoie!

Garajul Unei Fete Mecanic

Cum se joaca Garajul Unei Fete Mecanic?

Folositi mouse-ul.