Sky Roller

📅26.04.2020, jucat de: 1147 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sky Roller?

Un nou joc online de baieti de indemanare apare astazi aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit jocul Sky Roller, un joc online pentru copii cu role, in care dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa controlati un personaj 3D si sa o ajutati sa mearga cat mai bine cu rolele.

Acesta este un joc online de indemanare, deoarece dragi prieteni in fiecare nivel din acest joc, trebuie sa va duceti cu rolele alaturi de o fata 3D, insa in fata voastra o sa aveti diferite obstacole precum borduri sau chiar gauri, de care trebuie sa faceti tot posibilul sa treceti cat mai repede si cat mai usor, pentru a ajunge sa aveti cel mai mare punctaj.

Inauntrul jocului 3D de indemanare, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa treceti peste fiecare nivel fara ca personajul vostru 3D sa nu cada de pe role. O sa vedeti ca sunt foarte multe nivele in acest joc online pentru copii, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa vedeti cum puteti sa ajungeti sa il terminati pe fiecare si sa colectati aur si puncte.

Pentru a termina fiecare nivel, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va largiti picioarele sau sa le impreunati astfel incat sa mergeti pe cararile potrivite din fiecare nivel. O sa vedeti ca fiecare nivel pe care il terminati va deschide unul nou care va fi si mai dificil ca cel de dinainte, iar voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa terminati aceasta provocare cu cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

Sky Roller

Cum se joaca Sky Roller?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.