Provocarea Hochei 3D

📅01.03.2020, jucat de: 757 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocarea Hochei 3D?

In acest nou joc 3D numit Provocarea Hochei, voi dragi prieteni o sa vedeti cum o sa puteti sa invatati sa jucati hochei si sa aveti cele mai tari lovituri de pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc online de indemanare de baieti si pentru copii in general, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si puteti ca alaturi de jucatorii de hochei, o sa acumulati foarte multe puncte.

Acesta este un nou joc online 3D de sport, in care o sa vedeti ca puteti sa acumulati o gramada de puncte, iar voi trebuie sa vedeti cum putei sa fiti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni sa treceti de la un nivel la altul si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa va terminati fiecare provocare.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte avand lovituri de hochei perfecte. In fiecare nivel al jocului 3D cu hochei, voi dragi prieteni o sa aveti poarta, personajul 3D dar si un puc si o crosa de hochei pe care trebuie sa o folositi in cel mai bun mod pentru a lovi pucul, astfel incat sa trageti la poarta.

Primele nivele le acestui joc cu hochei 3D vor fi mai simple, pentru a va obisnui sa va folositi mouse-ul sa va controlati fiecare lovitura la poarta. Trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul sa ajustati pozitia si sa vedeti cum o sa aveti o tinta perfecta, deoarece in nivelele mai dificile, incepand cu nivelul 5, o sa reusiti sa vedeti cum vor fi o gramada de obstacole.

O sa vedeti ca o sa intalniti o gramada de oameni de zapada 3D, cadouri de craciun, dar si patinatori 3D si alte personaje pe care le puteti intalni in fiecare joc, iar voi trebuie sa le ocoliti si sa marcati un gol in fiecare runda si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si in care voi sa invatati noi sporturi. Distractie placuta!

Provocarea Hochei 3D

Cum se joaca Provocarea Hochei 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.