Angelina Balerina 3 la Rand

📅04.04.2020, jucat de: 704 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Angelina Balerina 3 la Rand?

Astazi, Angelina Balerina revine pe site-ul nostru pentru ca a vazut cat de mult va puteti distra impreuna, astfel ca dragi copii o sa vedeti ca un nou joc Bejeweled sau Match 3 apare pe site-ul nostru, si pe care voi dragi prieteni il puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

In acest nou joc 2020 cu Angelia Balerina de pe site-ul nostru, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe micuta soricel balerina sa acumuleze cat mai multe puncte. Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece fiecare miscare este importanta pe viitor si pentru cate puncte puteti sa acumulati pana la finalul acestui nou joc Angelina Balerina.

Pentru ca este un nou joc match 3, voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa impreunati trei icoane cu acelasi personaj Angelina Balerina, care o sa vedeti ca vor fi cel putin trei in fiecare nivel. Jocul va avea doua moduri in care puteti sa jucati, easy - usor si hard - dificil, in care dragi prieteni o sa vedeti ca dificultatea este schimbata si punctele voastre vor fi mai usor sau mai greu de facut.

Trebuie sa fiti insa foarte rapizi pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc online cu Angelina Balerina. Imperecherile de patru iconite o sa va aduca mai multe puncte decat cele normale. O sa vedeti cat de mult o sa va distrati alaturi de toate personajele Angelina Balerina de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa va distrati si o sa o faceti pe micuta fetita soricel sa revina pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Angelina Balerina 3 la Rand

Cum se joaca Angelina Balerina 3 la Rand?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.