Angelina Balerina Mix Up

📅01.04.2020, jucat de: 814 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Angelina Balerina Mix Up?

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit un nou joc 2020 cu Angelina Balerina, care astazi a pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante provocari de memorie de pe site-ul nostru. Acest joc online cu Angelina Balerina Mix Up apare pe site-ul nostru pentru ca voi sa acumulati o gramada de puncte impreuna.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca astazi, Angelina Balerina a pregatit diferite nivele interesante si dragute pe care le puteti terminati si sa ajungeti sa terminati cat mai multe puncte. Alaturi de Angelina Balerina, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte folosind mouse-ul si reusind sa imperecheati toate imaginile cu Angelina Balerina pana la finalul acestui joc online pentru copii.

Angelina Balerina are in fiecare nivel sase imagini diferite pe care voi dragi copii sa le imperecheati potrivit pentru a avea un punctaj cat mai mare. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa luati fiecare imagine cu capul dar si imaginile cu picioarele, astfel incat sa formati un corp complet intre cele doua imagini.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp si din cat mai putine incercari sa reusiti sa imperecheati fiecare dintre imaginile cu Angelina Balerina si cu restul personajelor.

O sa va distrati de minune in acest joc online cu personaje soricei si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 2020 pentru copii vor continua sa apara in categoria de jocuri cu Angelina Balerina in cel mai scurt timp chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Angelina Balerina Mix Up

Cum se joaca Angelina Balerina Mix Up?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.