Angelina Balerina Sparge Baloane

📅02.04.2020, jucat de: 654 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Angelina Balerina Sparge Baloane?

Am adus pentru voi dragi prieteni unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, pe care astazi le puteti vedea in categoria de jocuri cu Angelina Balerina. Acest nou joc 2020 Angelina Balerina Sparge Baloane este unul extrem de interesant si distractiv, pe care balerina soricel l-a pregatit pentru voi.

In acest nou joc 2020 pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, astfel incat sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc 2020 cu Angelina Balerina de indemanare, in care trebuie sa va folositi de mouse pentru a juca acest nou joc pentru copii.

Alaturi de Angelina Balerina, trebuie sa spargeti cat mai multe baloane colorate folosind mouse-ul. O sa vedeti ca in fiecare nivel, va fi o bara speciala pe care trebuie sa o umpleti. Bara va adauga puncte cu fiecare balon pe care il spargeti, iar voi o sa vedeeti ca punctele adaugate cu fiecare balon spart din fiecare nivel va fi din ce in ce mai mic, iar voi o sa puteti sa va distrati si o sa vedeti cat de dificil va deveni aceasta noua provocare cu Angelia Balerina.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece o sa vedeti ca vor fi doua tipuri de baloane in fiecare nivel. Voi dragi copii o sa vedeti ca baloanele albastre vor avea o iconita cu Angelia Balerina pe ele, astfel o sa fiti anuntati care baloane trebuie sa fie sparte. Baloanele roz sunt a doua varianta, iar ele nu trebuie sa fie atinse si sparte, deoarece o sa va ia din puncte in caz contrar.

Pentru a reusi sa acumulati o gramada de puncte si sa umpleti bara cat mai repede, alaturi de Angelina Balerina, trebuie sa spargeti cat mai multe baloane care are chipul sau pe ele. Numarul de baloane sparte trebuie sa fie mai mare decat cel de baloane de alta culoare, care va ia din puncte, pentru ca bara voastra sa se umple cat mai repede. Distractie placuta!

 

Angelina Balerina Sparge Baloane

Cum se joaca Angelina Balerina Sparge Baloane?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.