Fete Rele de Liceu

📅03.04.2020, jucat de: 910 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete Rele de Liceu?

Jocul Fete Rele la Liceu apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, in care dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de doua dintre cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru, care au mare nevoie de ajutor azi.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca Rapunzel si Elsa din Regatul de Gheata sunt personajele principale, iar voi dragi copii o sa vedeti ca ele sunt doua fete adolescente la liceu. Ele au nevoie de ajutorul vostru, deoarece chiar daca sunt doua fete de liceu printese Disney, Elsa si Rapunzel isi doresc sa fie fete rele in liceu, iar vestimentatia lor trebuie sa arate acelasi lucru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum cele doua printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine cat sunt la liceu, astfel ca vor avea nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca unele dintre cele mai dragute haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care Rapunzel si Elsa sa le poarte, iar voi o sa vedeti ce fel de haine vor avea nevoie printesele de la liceu.

In acest joc online pentru fete, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Elsa si Rapunzel sa gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne haine de fete rele pe care sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece ambele printese Disney isi doresc sa arate diferit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe ambele fete sa arate cat mai bine si o sa fie primele fete rele.

Trebuie ca alaturi de Elsa si Rapunzel, sa creati foarte multe vestimentatii de fete rele, astfel ca trebuie sa gasiti multe perechi de blugi, bluze interesante, rochii, fuste, colanti, ciorapi inalti, hanorace, ghiozdane si diferite alte accesorii pe care cele doua printese Disney sa le poarte la scoala, iar noi suntem siguri ca ele se vor distra de minune si o sa le puteti ajuta in multe alte jocuri pe telefon online. Distractie placuta!

 

Fete Rele de Liceu

Cum se joaca Fete Rele de Liceu?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.