Rivalitate intre Celebritati Adolescente

📅02.04.2020, jucat de: 770 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rivalitate intre Celebritati Adolescente?

Cele mai nou joc online de fete este Rivalitate intre Celebritati Adolescente, pe care dragi copii il aducem astazi pentru voi. Il puteti gasi in categoriile de jocuri de fete, de coafat, de imbracat si de machiat, iar personajele principale sunt Ariana Grande si Billie Eilish.

Astazi dragi copii o sa vedeti ca cele doua cantarete adolescente au o mica rivalitate fashion pe care voi puteti sa o decideti intr-un final. Ariana Grande si Billie Eilish sunt foarte cunoscute in intreaga lume, iar ele vor sa vada cine se imbraca mai bine si cine merita un premiu fashion 2020. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa folositi mouse-ul si sa creati unele dintre cele mai dragute si moderne vestimentatii.

Acest joc este extrem de interesant, deoarece dragi copii o sa vedeti ca cele doua celebritati adolescente au un stil vestimentar total diferit una fata de cealalta, astfel ca o sa puteti sa gasiti o gramada de haine diferite, machiaje de diferite culori si chiar coafuri interesante pentru fiecare dintre Billie Eilish si Ariana Grande.

Pentru ca este un joc fashion, o sa vedeti ca veti avea diferite nivele pentru fiecare celebritate in parte. Ariana Grande si Billie Eilish vor avea fiecare cate un nivel de imbracat, de machiat si de coafat, in care folosind mouse-ul trebuie sa rascoliti printre optiuni si sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare fata in parte.

Billie Eilish are un stil vestimentar extrem de interesant, in care poarta multe tricouri largi, haine largi si de diferite culori si modele cat mai interesante, lucru care of ace sa iasa in evidenta, insa cel mai interesant lucru la felul in care arata Billie Eilish este coafura sa, care chiar daca este una banala, culoare parului sau este mereu iesita din comun.

Ariana Grande este deja cunoscuta ca si o cantareata Disney si care are un stil vestimentar foarte bine definit, cu multe haine de culoare roz pe care voi trebuie sa le continuati si in acest joc online de imbracat. Coafurile si machiajele sunt extrem de importante pentru Ariana Grande si o sa vedeti cat de multe culori interesante o sa folositi in fiecare machiaj pentru aceasta cantareata Disney. Distractie placuta!

 

Rivalitate intre Celebritati Adolescente

Cum se joaca Rivalitate intre Celebritati Adolescente?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.