Virus Zombie

📅23.03.2020, jucat de: 912 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Virus Zombie?

Intrati astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam in fiecare zi a saptamanii sa aducem noi jocuri 3D pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Astazi, o sa gasiti jocul Virus Zombie, un joc 3D din lumea Minecraft.

In acest nou joc 3D Minecraft, voi dragi copii o sa fiti adevarati soldati care au nevoie de o intreaga armata pentru a distruge o intreaga armata de zombie, care doresc sa aiba o invazie pe toata planeta, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte distrugand cat mai multi zombie.

Pentru ca este un nou joc 3D de baieti, o sa vedeti ca personajele Minecraft sunt de diferite feluri, iar voi o sa va puteti alege personajul preferat. Alegeti-va un soldat Minecraft, dupa care puteti sa intrati intr-una din camerele de pe server, pentru a incepe sa distrugeti zombie dupa zombie.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta va fi un nou joc 3D cu impuscaturi cu zombie, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe si sa vedeti cum Steve Minecraft va avea posibilitatea sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri 2020 Minecraft 3D.

Pentru a fi cei mai buni jucatori, trebuie sa aveti o tinta foarte buna si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi tastele A, S, W, D sa va miscati in lumea 3D Minecraft si mouse-ul pentru a va folosi armele si sa impuscati zombie, la fel ca in jocurile Counter Strike. Distractie placuta!

 

Virus Zombie

Cum se joaca Virus Zombie?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sa va miscati si MOUSE-ul pentru a impusca.