Printesa IRL Aventura Social Media

📅14.03.2020, jucat de: 727 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa IRL Aventura Social Media?

Ariel si Rapunzel vin aici pe site-ul nostru astazi alaturi de un nou joc 2020 cu printese numit Printesa IRl Aventura Social Media, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa faceti tot posibilul sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine.

In acest nou joc online de fete si de imbracat, voi dragi copii o sa puteti ca in acest joc o sa reusiti sa le ajutati pe ambele personaje sa arate cat mai bine. Astazi, cele doua printese Disney Ariel si Rapunzel vor avea o noua aventura social media aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa le ajutati sa fie cat mai dragute.

Astazi, Mica Sirena si Rapunzel vor avea nevoie de ajutorul vostru in aventura social media IRL, unde printesele vor avea nevoie de o intreaga schimbare de look, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le combine si sa le poarte.

Stilul vestimentar IRL este unul deosebit, iar la inceput, o sa vedeti ca printesele Disney sunt imbracate normal cu rochii si o coafura asa cum le cunoasteti din povestile Disney de pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul pentru a gasi hainele, coafurile dar si machiajele pentru fiecare personaj principal.

Rapunzel si Ariel sunt pregatite de aceasta noua schimbare de look, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca voi o sa ajungeti sa gasiti hainele potrivite, machiajele noi dar si coafurile si accesoriile din stilul IRL. Pentru ca printesele trebuie sa arate diferit, voi dragi copii o sa vedeti ca in locul rochiilor lungi si colorate, Ariel si Rapunzel trebuie sa gaseasca rochite scurte, tricouri foarte lungi, dar si esarfe.

Toate aceste elemente de imbracat o sa va aduca cu un pas mai aproape spre stilul IRL, iar voi o sa vedeti ca Ariel si Rapunzel sunt gata sa poarte noile haine si machiajele dragute in noua lor aventura social media. Distractie placuta!

Printesa IRL Aventura Social Media

Cum se joaca Printesa IRL Aventura Social Media?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.