Dive in Campus

📅21.05.2020, jucat de: 1154 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dive in Campus?

Patru printese Disney sunt colege la facultate, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc de fete, in care o sa vedeti ca Merida, Elsa, Anna si Barbie vor dori sa devina dive in campusul universitar, insa pentru asta, printesele vor avea nevoie de ajutorul vostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc pentru fete, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre cele patru printese Disney sa aiba unele dintre cele mai moderne si cele mai dragute vestimentatii fashion pe care ele sa le poarte in campusul universitar si sa devina adevarate dive.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoraece dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele dragute vestimentatii. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de haine dragute si moderne pe care printesele sa le poarte. O sa gasiti in dulapurile printeselor Disney o gramada de haine precum fuste colorate, fuste, tricouri, geci de piele, geci moderne dar si camasi sau bluze extrem de interesante.

Toate aceste vestimentatii fashion pot sa fie combinate intre ele, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa jucati acest joc online de imbracat atat pe telefon cat si pe tableta online. Trebuie sa fiti siguri ca fiecare printese Disney din acest joc de fete, o sa gasiti o vestimentatie perfecta pentru Merida din Neinfricata, Anna si Elsa din Regatul de Gheata dar si Barbie, care au stiluri vestimentare complet diferite.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, fiecare dintre printese si papusi Barbie de pe site-ul nostru vor avea nevoie de ajutorul vostru in continuare, astfel ca o sa gasiti cum diferite alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Dive in Campus

Cum se joaca Dive in Campus?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.