Arcasi la Spanzuratoare

📅13.03.2020, jucat de: 4729 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arcasi la Spanzuratoare?

''GIBBET ARCHERY 2020'' este noul joc cu arcasi spanzurati pe care va trebui sa ii salvezi de la moarte folosind un arc cu sageti. Pentru a reusi sa salvezi viata unui om va trebui sa sti sa tragi cu arcul cat mai bine, in mod special de la distanta mare deoarece jocul are 25 de nivel iar in functie de numarul nivelului pe care-l joci va trebui sa te deplasezi la o distanta din ce in ce mai mare de tinta pe care trebuie sa o nimeresti.

Ceea ce este cel mai important in noul joc cu arcasi este sa nu nimeresti oamenii pe care trebuie sa-l salvezi; insa in cazul in care sageata merge in ei macar sa nu ii lovesti in cap sau in gat, sau intr-un punct vital deoarece mor, iar tu va trebui sa reei nivelul. Dupa cum poti sa observi, directia sagetilor o poti controla prin rotirea mouse-ului, iar intensitatea cu care tragi cu arcul se regleaza in functie de cat de mult tii apasat pe arc.

Viata oamenilor pe care va trebui sa ii salvezi este ilustrata printr-o bara deasupra fiecareui om; va trebui sa tii cont de acest lucru, in mod special de oamenii care au viata putina si care sunt pasibil de moarte chiar de la o singura sageata. Dupa ce reusesti sa treci de primele nivele va trebui sa salvezi oameni din posturi din ce in ce mai dificile si mai complicate. Oamenii sunt atarnati de un suport de lemn, si la gat sunt legati cu o sfoara de spanzuratoare care este destul de usor de taiat cu sageata arcasului.

Arcasi la Spanzuratoare

Cum se joaca Arcasi la Spanzuratoare?

foloseste mouse-ul pentru a reusi sa directionezi sagetile in directia corecta.