Bowmania FRVR

📅23.03.2021, jucat de: 960 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bowmania FRVR?

Daca iti place sa te joci jocuri cu arcuri si sageti, este ziua ta norocoasa, caci un astfel de joc de mare calitate tocmai ce a fost adaugat pentru voi toti, joc care este nu doar gratuit, dar jucabil si pe telefonul mobil sau tableta, deci oriunde sunteti puteti deveni maestru al sagetilor, doar cu jocul nostru recomandat, intitulat Bowmania FRVR.

Pentru a trage cu sageata veti da click si veti tine apasat pe arc, in timp ce miscati stanga dreapta in directia in care vreti sa trageti, si trageti sageata in spate pentru a seta puterea cu care veti face tragerea. Pentru a lasa sageata sa zboare trebuie apoi sa lasati de mouse, simplu si usor.

Evident, scopul este sa loviti diferitele tinte care vi se dau, trebuind sa dati tot ce aveti mai bun ca sa le loviti pe toate, caci un singur rateu te va aduce la inceput. In schimb, pentru fiecare tinta lovita primesti la schimb puncte, deci incearca sa ajungi cat mai departe posibil si sa faci un scor foarte mare.

Este atat de simplu si usor, deci dati-i start la joc chiar acum, si nu va opriti aici, caci ar fi pacat sa ratati si alte jocuri noi pe care vi le oferim aici zi de zi!

Bowmania FRVR

Cum se joaca Bowmania FRVR?

Folositi mouse-ul.