Printesa Dungi vs Buline

📅12.03.2020, jucat de: 619 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Dungi vs Buline?

Jocul Printesa Dungi vs Buline apare astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati doua dintre cele mai dragute printese Disney. Astazi, Elsa si Anna vin impreuna alaturi de o noua provocare fashion pe care voi o puteti juca pe telefon si pe tableta.

Astazi, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajutati cele doua surori Frozen sa isi aleaga doua dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii, coafuri si machiaje dupa diferite modele. O sa vedeti ca Elsa si Anna isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca astazi isi doresc sa aleaga intre vestimentatii cu dungi si cu punctulete.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Elsa si Anna din Regatul de Gheata sunt cele doua personaje principale din acest nou joc fashion de imbracat, de machiat si de coafat, in care trebuie sa creati cate doua vestimentatii cu dungi dar si doua vestimentatii cu punctulete.

Cele doua surori Frozen isi doresc sa vada care dintre cele doua vestimentatii sunt mai dragute pentru stilul lor, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare dintre aceste doua printese Disney. Va trebui ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa gasiti rochii cu dungi, rochii cu punctulete, bluze, tricouri, fuste, blugi sau pantaloni cu aceste doua modele, atat pentru Elsa cat si pentru Anna.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate si o sa vedeti cum Elsa si Anna vor urma sa gaseasca doua vestimentatii atat cu dungi cat si cu punctulete, iar cele doua printese Disney vor reusi sa gaseasca chiar si machiaje si accesorii care sa se potriveasca noilor vestimentatii. Distractie placuta!

 

Printesa Dungi vs Buline

Cum se joaca Printesa Dungi vs Buline?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.