Printese Fashioniste la Scoala

📅08.03.2020, jucat de: 909 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fashioniste la Scoala?

Aici pe site-ul nostru, astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete, in care sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate. O sa vedeti cum in acest nou joc cu Printese Fashioniste la Scoala, in care o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate si o sa le puteti ajuta sa fie din ce in ce mai frumoase cat timp sunt la scoala.

Astazi, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de cinci printese Disney extrem de dragute, care vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. In acest joc pentru fete, o sa vedeti cum Moana, Ariel din Mica Sirena, Anna din Regatul de Gheata, Cenusareasa si Jasmine din Aladdin sunt personajele voastre preferate, astfel ca trebuie sa le ajutati in cel mai bun mod pentru ca printesele Disney sa fie pregatite pentru o zi la scoala.

Aceste printese Disney vor avea nevoie de o schimbare de look in totalitate, deoarece fiecare dintre cele cinci printese Disney sunt foarte bune prietene si colege de liceu si de clasa, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care printesele sa le poarte in acest joc online de fete.

O sa puteti incerca acest joc de imbracat chiar si pe telefon si pe tableta, deoarece acesta este un nou joc online pentru fete HTML5, pe care il puteti incerca oriunde. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre Moana, Ariel, Cenusareasa, Jasmine si Anna vor fi gata sa aiba noi vestimentatii pentru fete.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum alaturi de personajele din acest joc online o sa gasiti haine precum tricouri, jachete, bluze, blugi, fuste, rochii sau chiar si paltoane pe care printesele Disney sa le poarte la scoala, iar voi o sa vedeti ca ele vor fi cele mai dragute si multe alte fete vor veni cu jocuri noi de imbracat aici pe site-ul nostru pentru ca voi sa le ajutati. Distractie placuta!

 

Printese Fashioniste la Scoala

Cum se joaca Printese Fashioniste la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.