Disney Sparge Caruta

📅02.03.2020, jucat de: 2491 ori, voturi: 22

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disney Sparge Caruta?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, astazi dragi copii o sa vedeti cam adus un nou joc Disney pe telefon si pe tableta pe care il puteti juca gratuit online aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca este un nou joc online de indemanare in care sa va intalniti alaturi de foarte multe personaje Disney.

In acest joc pentru copii cu impuscaturi, voi dragi copii o sa va intaniti alaturi de personaje precum Zombii Disney 2, Mickey Mouse, Tots, Bebelusii Muppets, Gabby Duran, Vampirina sau Just Roll With It si Descendentii 3, Big City Greens, personaje care dragi prieteni au adus pentru voi o super provocare.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati fiecare personaj Disney sa acumuleze cat mai multe puncte impuscand fiecare obiect potrivit in fiecare nivel. Va trebui sa fiti rapizi si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa impuscati cu obiecte speciale pentru fiecare poveste in tintele din casa.

Trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa impuscati aceste tinte din casa, pentru a ajunge in rundele bonus, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa impuscati o gramada de alte obiecte precum felinare, baloane cu aer cald extrem de colorate dar si imagini alb negru pe care le puteti gasi in fiecare nivel.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc Disney, deoarece fiecare dintre aceste personaje Disney vor veni fiecare cu cate un nivel special. Trebuie sa gasiti nivelele bonus, care dragi copii o sa va faca sa acumulati foarte multe puncte. Pana la finalul acestui joc Disney, trebuie sa aveti cel mai mare punctaj si sa il aratati tuturor prietenilor vostrii, si o sa vedeti ca noi jocuri Disney pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Disney Sparge Caruta

Cum se joaca Disney Sparge Caruta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.