Creati Printesa Among US

📅06.11.2020, jucat de: 921 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creati Printesa Among US?

Un joc cu totul si cu totul special apare astazi aici pe site-ul nostru. Astazi o sa va jucati Creati Printesa Among Us, un joc pentru copii in care o sa vedeti ca veti putea crea pentru prima oara un personaj Among Us gratuit online alaturi de toti prietenii vostri.

Acesta este un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati unele dintre cele mai interesante personaje Among US de pe site-ul nostru, lucru care nu o sa fie insa atat de usor.

O sa vedeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa creati prima printesa Among Us, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa gasiti haine, coafuri, accesorii si machiaje interesante pe care printesa voastra sa le poarte.

Noul vostru personaj trebuie sa arate in continuare precum un personaj Among Us, insa sa aiba diferite trasaturi de printesa Disney, astfel ca o sa vedeti ca o sa pregatim pentru voi o gramada de rochii a printeselor Elsa, Ariel, Tiana sau Rapunzel dar si coafuri specifice si machiaje extrem de interesante pe care voi le puteti vedea doar aici pe site-ul nostru.

Odata ce printesa voastra va arata precum o printesa Disney si un personaj Among US, misiunea voastra va fi gata si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii cu Among US si cu printese vor continua sa apara aici pe site-ul nostru unde voi sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Creati Printesa Among US

Cum se joaca Creati Printesa Among US?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.