Design de Buze Dragute pentru Marinette

📅25.02.2020, jucat de: 1858 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Buze Dragute pentru Marinette?

Cele mai multe jocuri Disney se gasesc aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru fete, in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Jocul Design de Buze pentru Marinette este cea mai nou provocare fashion de pe site-ul nostru, iar voi o puteti incerca si pe telefon si pe tableta.

Astazi, veti reusi sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune, deoarece Marinette este fata din Miraculos Buburuza si Motan Noir. Personajul principal nu este astazi imbracata in supererou, astfel ca va fi doar simpla Marinette si nu Miraculos Buburuza. Voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Marinette sa arate mai bine ca niciodata, astfl ca trebuie sa ii creati un machiaj nou.

Voi dragi copii alaturi de personajul Disney trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti ca nu va fi usor deloc sa o ajutati pe Marinette sa aiba un machiaj perfect. Supereroina Disney de multe ori aici pe site-ul nostru a avut parte de schimbari radicale de look, insa astazi ea isi doreste sa se axeze mai mult pe buze, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, puteti sa gasiti culorile si modelele potrivite pentru Miraculos Buburuza.

Trebuie sa va folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc online de fete, astfel o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa gasiti pentru Marinette un mod de buze, cu culori si cu accesorii speciale, iar voi o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate.

Suntem siguri ca in cel mai scurt timp, alaturi de Marinette o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum personajul Disney va deveni un adevarat model pentru fiecare dintre printesele Disney sau personajele fete de pe site-ul nostru, care vor continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri online pentru copii. Distractie placuta!
 

Design de Buze Dragute pentru Marinette

Cum se joaca Design de Buze Dragute pentru Marinette?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.